Dank en prettige dagen

De Groene Zwaan heeft een heel druk jaar achter de rug. We hebben een aantal technische vernieuwingen kunnen realiseren, zoals: een nieuw filmscherm, een nieuwe beamer, de elektriciteit is geheel gerenoveerd, de bar is gerenoveerd, de audio apparatuur is gerenoveerd, er is infrarood verwarming aangelegd en er zijn nieuwe ventilatoren geplaatst.

Bovendien hebben we een uitgebreid programma kunnen realiseren, waarbij we hebben geprobeerd om voor alle leeftijden iets leuks of interessants te organiseren.

Dat konden we niet zonder uw steun. De gemeente Alkmaar heeft geholpen met de subsidies voor de renovatie van de elektrische voorzieningen en infrarood verwarming. De Rabobank heeft ons geholpen met het filmscherm en de beamer. Verschillende bedrijven hebben ons ondersteund bij de realisatie en onze vrijwilligers hebben het allemaal fysiek mogelijk gemaakt: hulp bij de renovaties en de uitvoering van het programma.

Wij willen iedereen bedanken voor de steun in het afgelopen jaar. Hulp bij het klussen of extra handjes achter de bar, regelen van het geluid en licht, maar ook door delen van het programma in te vullen.  Zonder u kunnen wij het niet uitvoeren!

Als laatste, maar zeker niet als minste, willen we u – de bezoeker van onze evenementen – bedanken. Door uw komst, kunnen we een gevarieerd programma blijven brengen en ons monumentale pand aan de Rechtestraat in stand houden.

Volgend jaar hebben we weer een vol programma en wij hopen dat u dan weer van de partij zult zijn.

Wij wensen u prettige feestdagen en hopelijk tot ziens bij een van onze evenementen of op onze nieuwjaarsreceptie op 10 januari, 15:30 uur.

Het team van De Groene Zwaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *