Officiële heropening van De Groene Zwaan

Op 12 januari 2019 zal De Groene Zwaan in De Rijp officieel worden heropend. Na 6 maanden restaureren is De Groene Zwaan zo goed als klaar. Er zijn nog wat laatste schilderklussen, die in het voorjaar zullen worden uitgevoerd.

Het culturele centrum is tijdens de restauratie gewoon open geweest. Maar toch wil de stichting op zaterdag 12 januari, tussen 16.00 en 17.00, de voltooiing van de restauratie met een officieel moment vieren. Aansluitend op die officiële heropening, door Alkmaars wethouder Christiaan Braak, is er een optreden van Nadja Filtzer, dochter van Luis Filcer, de man die in de zeventiger jaren de wandschilderingen in De Groene Zwaan heeft gemaakt.

Iedereen die het officiële deel, tussen 16.00 en 18.00, wil bijwonen is van harte welkom. Stuur daarvoor wel even een berichtje naar info@degroenezwaan.nl.

Tussen 18:00 uur en 20:00 uur is er een informele inloop. Iedereen die het mooie nieuwe interieur wil bekijken, is van harte welkom. De bar is open, dus er kan geproost worden op de gerestaureerde panden.

Na 20:00 uur is er een fantastisch avondvullend programma, met diverse artiesten: Sien, Renate Poel, De Andersons en The Ashgrove.  Het beloofd een bijzondere avond te worden. De toegang is gratis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *