Residents’ House

De Groene Zwaan introduceert een nieuw concept met House avonden: Residents’ House “All night long”. Het idee is erg simpel: Dj’s die in het verleden regelmatig in de Zwaan hebben gedraaid (Resident DJ), krijgen de gelegenheid om de hele avond te vullen met hun muziek. Zij mogen b.v. andere Dj’s uitnodigen. Er is maar één regel: de Resident DJ moet zelf een groot deel van de avond zelf draaien. All night long!

De eerste keer is dat op zaterdag 23 april en Roderik Flohil bijt het spits af. Roderik gaat de hele avond “back to back” draaien met een vriend van hem, Mitchell van de Luur (Mitch).

Roderik Flohil zit al jaren in de “scene” en heeft diverse tracks uitgebracht op Bla Bla, Kultivaterecordings, Phat Elephant, Tuxedorecords en Kandukamusic. Hij heeft o.a. gedraaid op Bla Bla Events Rockit, Mr. Strubnitz And PhantElephant Indigo, Labyrinth en Rotzooii. In het verleden was Roderik ook een regelmatige host van de House of House evenementen in De Groene Zwaan. Nu komt hij, na een pauze van 5 jaar en samen met zijn protegé Mitch (TWSTd), terug met een set op vinyl in zijn “homebase”. Roderik en Mitch werken al drie jaar in de studio samen met de productie van tracks en zijn helemaal klaar om de avond te vullen met een vijf uur durende vinyl set.

Mitchell van de Luur, oftewel Mitch, groeide op in Purmerend. Hij raakte al op jonge leeftijd in aanraking met housemusic. Als 7 jarige op Beachpop in Bloemendaal waar zijn vader toen al het een en ander organiseerde. Hij raakte in de loop der jaren meer en meer geïnteresseerd in muziek en vooral om zelf te leren draaien. Minimale house heeft zijn voorkeur.

De avond begint om 21:00 uur en de entree is 5 euro.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *