Theo Maassen heel snel uitverkocht

Nu het stof een beetje is neergedaald, na de run op de kaarten van Theo Maassen, willen we even uitleggen waarom de kaarten zo snel waren uitverkocht.

Onze zaal is natuurlijk klein en we konden helaas maar één voorstelling vastleggen. We hadden vóóraf een verdeling gemaakt van de kaarten: een deel voor het management van de artiest, een deel voor onze vrijwilligers en een deel voor de abonnees op de nieuwsbrief. Precies om 11:00:00 uur zijn we gestart, op volgorde van binnenkomst, kaarten toe te wijzen. Gelijk ontvingen wij een tsunami aan bestellingen. Bedenk daarbij dat er altijd een volgorde is waarin de mails binnenkomen, ook al zit er soms een milliseconde tussen. Bovendien kan er ook vertraging zitten tussen het moment waarop een mail wordt verstuurd en waarop het bij ons binnenkomt. Op basis van de binnengekomen bestellingen konden we onze zaal wel 5 keer vullen, zonder de vrije verkoop (die gepland stond voor 1 oktober) daarbij te rekenen.

Wij hebben het proces zo eerlijk mogelijk gedaan. Wij kennen geen andere wijze waarop het beter had gegaan en/of de bestellers meer kansen had geboden. Vroeger moest je fysiek in de rij gaan staan voor een kaartje; nu is het een druk op een knop met helaas dit als gevolg.

1 thought on “Theo Maassen heel snel uitverkocht”

  1. Heel hartelijk dank voor de duidelijke uitleg.
    Heb weer meer begrip gekregen voor de (on)mogelijkheden van het internet.
    Een gewone rij had ik minder ingewikkeld gevonden. Zal wel aan de leeftijd liggen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *