De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Zaalhuur

Zwaan front

De Groene Zwaan is beschikbaar voor:

  • Theatergezelschappen, bands, muziekgezelschappen etc.
  • Het vieren van uw privéfeest, al dan niet in combinatie met catering.
  • Lezingen, trainingen, meetings etc., al dan niet in combinatie met catering vanuit b.v. Restaurants in de omgeving..
  • Niet-commerciële activiteiten, zoals workshops, sociale bijeenkomsten, cursussen, etc.

Wij hanteren geen zaalhuur voor groepen vanaf 50 personen. Echter, voor alle nieuwe aanvragen vanaf 1 januari 2023 hanteren wij een bijdrage in de energiekosten van 50 euro per aanvraag. Vraag naar de mogelijkheden voor kleinere gezelschappen.

Indien u informatie wilt hebben over de mogelijkheden van catering bij de huur van De Groene Zwaan, klik dan hier.

De Groene Zwaan beschikt over de volgende faciliteiten:

  • De grote zaal, met ruimte voor 80 zitplaatsen tot maximaal 150 staplaatsen. De zaal heeft infraroodverwarming, geluidsapparatuur, beamer, projectiescherm, toiletten, waaronder een invalidentoilet, keuken en bar. Daarnaast hebben wij een podium met podiumverlichting en PA-systeem met microfoons. Eventueel is een eigen technicus beschikbaar. Kijk op deze pagina voor de volledige technische lijst.
  • De theekamer (bar/entree), ruimte voor 20 tot 30 personen. Deze beschikt over infraroodverwarming, een geluidsinstallatie en bar.
  • Daarnaast zijn er nog drie kleinere ruimtes, die eventueel kunnen worden gebruikt wanneer men tijdelijk in kleinere groepjes moet werken.
  • Bovendien is het pand geheel toegankelijk voor rolstoelen.

Voor niet-commerciële instellingen en artiesten, die De Groene Zwaan willen huren, geldt een maatwerkprijs. Dit wordt individueel afgesproken.

PARKEERMOGELIJKHEDEN

Het is niet mogelijk direct voor de deur van De Groene Zwaan te parkeren. Er zijn echter wel goede parkeervoorzieningen op ça. 150 meter afstand. Kijk hier voor de beste parkeeropties.

Informatie

Wilt u meer informatie, of wilt u eens komen kijken naar de mogelijkheden? Stuur ons dan even een berichtje via onderstaand formulier.

Verzoek informatie over zaalhuur