De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

De Prins van Oranje

Zaterdag25jun16:0016:00(GMT+02:00) Evenement is al geweestCompletedDe Prins van OranjeKindervoorstellingReserverenEntree12,50 euro (kinderen), 17,50 euro (volwassenen)

Details

URGENT: De voorstelling wordt, in verband met de voorspelde regen, verplaatst naar De Groene Zwaan. Het programma en de tijden wijzigen niet.

Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer, wie kent ze niet? Al jaren zijn zij het gezicht van het Sinterklaasjournaal, waarvoor zij vorig jaar met het hele team de ereprijs zilveren Nipkowschijf ontvingen. En vorige week nog kregen zij hiervoor ook de Zapp-award.

Nu hebben zij de handen ineen geslagen voor een kindervoorstelling, waarmee zij door het land toeren. Zij spelen in juni de voorstelling in de buitenlucht, in de boomgaard van Leoni Jansen! Een groter plezier kun je een kind niet doen. Maar de ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom.

In Prins van Oranje gaan Dieuwertje en Jeroen op zoek naar prinsen en sinaasappelen. We volgen hierbij de reis van de nieuwsgierige prinses Aya. Zij wil wel weten of er echte oranje prinsen bestaan die in sinaasappelen groeien. Maar hoe krijg je zo’n prins dan uit zo’n vrucht? Om erachter te komen moet ze naar een ver, ver land, over de heuvels en door de bossen. Wat zou het mooi zijn als ze een echte Prins van Oranje weten te vinden!

En het leuke is dat Leoni Jansen de regie in handen had van De Prins van Oranje. De cirkel is rond.

 

Lokatie

Boomgaard Leoni Jansen

Beemster

Other Events

Organisator

De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium

Learn More

Boomgaard Leoni Jansen

Get Directions

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

12,50 euro (kinderen), 17,50 euro (volwassenen)

Reserveren

De Prins van Oranje

Kaarten zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *