De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Diversion & Adonis

Zaterdag02sep21:0021:00(GMT+02:00) Evenement is al geweestCompletedDiversion & AdonisKaarten ReserverenEntree5 Euro (inclusief alle kosten)

Details

Op zaterdag 2 september spelen er twee bands in de Groene Zwaan: Diversion en Adonis. Diversion is een lokale band uit De Rijp. De band is begonnen met de gitaristen Jona en Senne (tevens zang). In een speurtocht naar een drummer werd al snel Zilt aan de haak geslagen. De band werd enige tijd later compleet gemaakt met Saar als bassiste, die ook de tweede stem verzorgt. Sinds die tijd bestormt Diversion de podia in de regio. Ze mixen vele stijlen tot de typische Indierocksound die bepalend is voor het geluid van de band. Hun eigen werk is waar het publiek echt in meegesleept wordt. Loslaten doet Diversion pas aan het einde van het optreden.

Adonis is een band gevormd in september 2022 in Heerhugowaard met leden verspreid over Noord-Holland. Deze vierkoppige selectie is geïnspireerd door ingrediënten uit de psychedelica, grunge en rock. De naam stamt af van de bloem Adonis die op het graf groeide van de gelijknamige Griekse god.

Organisator

De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium

Learn More

Kaarten reserveren

Kaarten Reserveren

Entree

5 Euro (inclusief alle kosten)

Reserveren

Kaarten zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *