De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Festival Kuub, "Magie en Goochelarij"

zondag08mei14:00zondag16:3014:00 - 16:30(GMT+02:00) CompletedFestival Kuub, "Magie en Goochelarij"Creatieve WorkshopReserverenEntreeGratis

Details

De magie van het Goochelen is de kunst van het omdenken! Wat je ziet is niet altijd wat het is.  Je kunt het vanuit een andere hoek bekijken of spelen met de verbeelding! Nicky de Jong is actrice, theatermaakster en coach. Op jonge leeftijd trad zij al op. Een van haar passies is goochelarij, waarbij het verhaal om de truc heen veel belangrijker is dan de goocheltruc zelf. Festival Kuub heeft Nicky gevraagd om hier een workshop over te geven. Tijdens deze workshop zien we de goochelarij van verschillende kanten.

Dus als jij een geheim kunt bewaren, kom dan naar deze Workshop! gratis voor iedereen, datum zondag 8 mei 14.00u.

Festival KUUB is een ontdekkingsreis. Naar jezelf, naar creativiteit, en naar de ander. Kunstenaars en creatievelingen ontmoeten elkaar tijdens het festival dat 6 weken duurt. Samen maken we het festival, iedereen doet mee. Het thema dit jaar is tijd.
Tijdens de KUUB momenten op de vijf zondagen in mei, zijn er kunstestafettes en creatieve workshops op diverse plekken in Alkmaar. Op 11 juni is de KUUB festivaldag. Het is tijd voor KUUB!

Nicky de Jong

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Other Events

Organisator

De Groene Zwaan

Get Directions

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

Gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *