De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Kermis 2022

Vrijdag16sep(sep 16)20:00zondag18(sep 18)02:0020:00 - 02:00 (18)(GMT+02:00) CompletedKermis 2022PartyReserveren niet nodigEntreeGratis

Details

De kermis is in aantocht, dat zal u niet zijn ontgaan. Natuurlijk is De Groene Zwaan ook twee avonden geopend. En uiteraard om lekker van muziek te genieten, een biertje of wijntje te drinken en natuurlijk om te dansen! We hebben een line-up met lokale DJ’s en House-helden. Onder de noemer House of House zullen zij 16 en 17 september, vanaf 20:00 uur, de zaal vullen met vette beats, drumrolls en build-ups, waarbij we je uitdagen om stil te blijven staan.

Op vrijdag treden Bossey en Tasos op. Samen hebben ze al menige avond (ook in De Groene Zwaan) de dansvloer laten golven. Funkie tunes, eigen producties en opzwepende House is wat je kunt verwachten.

Op zaterdag draaien Return2base en J4gz House, Techhouse, Deephouse en wie weet wat nog meer. Return2base staat bekend om zijn energievolle sets met een een stevige baseline. Hou je glazen vast! En J4gz (Lucas en Joop), een duo dat in De Groene Zwaan is gestart, staan garant voor afwisselende House en “lezen” de dansvloer. En, we verwachten ook nog een paar special guest, die even een paar mooie tunes komen droppen.

Natuurlijk zijn beide avonden gratis toegankelijk. Reserveren is niet nodig. We gaan je zien (toch?)!

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Other Events

Organisator

De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium

Learn More

De Groene Zwaan

Get Directions

Kaarten reserveren

Reserveren niet nodig

Entree

Gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *