De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Kermis: Bandnight

Zaterdag16sep20:0020:00(GMT+02:00) CompletedKermis: BandnightReserveren niet nodigEntreeGratis

Details

Gas Giant levert, en levert hard. De Amsterdamse band combineert het psychedelische gitaarspel uit de 60’s en 70’s met de donkere, rauwe riffs uit de 90’s stonerrock, kritische teksten en een vleugje doom. De jongens van Gas Giant hebben menig naam gemaakt in Nederland. Door snoeiharde optredens in O.A: Db’s, P60, Duycker en OCCII, gecombineerd met visuals en moshpits is dit een ware ervaring. 

Dunebender uit Amsterdan zijn vrienden van over de hele wereld. Tot elkaar aangetrokken door de liefde voor zware riffs en spacede jams. Dunebender brengt Doom metal, stoner rock, psychadelic rock en sludge ten gehore. Oftewel: Dunebender brengt je op een reis, zwaar genoeg om de duinen te doen buigen!

Black Liver, stoner sludge rechtstreeks uit de polder. Ontstaan op de zolder van een oude schuur, beladen met bier. Een Trio uit het ingepolderde Graft-De Rijp, van drie bezopen stoner/sludge vanaten. Geinspireerd door bands als Red Fang, Down en Mastodon. Hard, fuzzy en lichten op standje feest, biertje in de hand en gaan!

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Kaarten reserveren

Reserveren niet nodig

Entree

Gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *