De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Lezing: Gerard Spong

Vrijdag27sep20:0020:00(GMT+02:00) Lezing: Gerard SpongKaarten kopenEntree15

Details

Gerard Spong, een eminente strafadvocaat met meer dan 50 jaar ervaring, heeft zijn sporen verdiend in de juridische wereld, met een bijzondere specialisatie in cassatiezaken die voor de Hoge Raad verschijnen. Zijn toewijding aan zijn vak is bewonderenswaardig, en hij heeft zichzelf gevestigd als een gedreven professional die de rechtsontwikkeling actief bevordert.

Zijn expertise in cassatiezaken stelt hem in staat om complexe juridische vraagstukken te doorgronden en op te lossen op het hoogste niveau van de rechtspraak. Spong beschouwt het als een uitdaging om bij te dragen aan de ontwikkeling van het rechtssysteem, waarbij hij zijn scherpe inzicht en juridische vaardigheden inzet.

Naast zijn werk in de rechtszaal, deelt Spong zijn kennis en inzichten ook via andere kanalen. Hij schrijft regelmatig boeken en bovendien geeft hij lezingen, waar hij kritische analyses presenteert over boeiende onderwerpen, met als doel complexe juridische kwesties zo helder mogelijk uiteen te zetten voor een breder publiek.

Opvallend is Spongs terughoudendheid als het gaat om het onthullen van zijn persoonlijke drijfveren. Hij houdt bewust een zekere mate van mysterie rondom zijn motivaties, en beschouwt al te grote openheid als een vorm van prostitutie, waarbij hij zich verzet tegen het bevredigen van de nieuwsgierigheid van derden. Dit benadrukt zijn focus op professionaliteit en de zuiverheid van zijn juridische inspanningen.

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Other Events

Organisator

De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium

Learn More

De Groene Zwaan

Get Directions

Kaarten reserveren

Kaarten kopen

Entree

15

Reserveren

Prijs € 15,00

Hoeveel kaarten? -1 +

Totaal € 15,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *