De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Space cowboys

Zaterdag09mar21:0021:00(GMT+01:00) CompletedSpace cowboysPaskanl | Ricardo | BaszookaEntreeGratis

Details

De Groene Zwaan nodigt je uit voor een buitenaardse ervaring met ‘Space Cowboys’, een intergalactische reis die wordt gepresenteerd door de deejays Pasknal, Ricardo en Baszooka. Bereid je voor op een avond waarin het onverwachte de boventoon voert, want deze doorgewinterde deejays beloven een muzikale ontdekkingsreis die zowel vertrouwd als verrassend is.

Op 9 maart nemen deze ervaren rotoren je mee op een reis door hun uitgebreide platenbak, waarbij ze een mix van klassiekers en vernieuwende beats zullen presenteren. Verwacht het bekende vakmanschap van deze ‘oude rotten’, maar sta tegelijkertijd open voor het onvoorspelbare, want juist datgene wat je niet verwacht, zal de avond onvergetelijk maken.

Het thema van ‘Expect the Unexpected’ zal de rode draad vormen van deze kosmische muzikale ervaring. De deejays, met jarenlange ervaring in het vak, beloven een avond vol verrassingen en onverwachte wendingen, waarbij dansen de ultieme remedie is. Laat je meeslepen door de beats en laat je verrassen door de veelzijdigheid van hun muzikale selectie.

Dus, noteer 9 maart in je agenda en bereid je voor op een avond vol kosmische klanken en onvergetelijke momenten. ‘Clock’s ticking, Bob. And I’m only getting older.’ Zorg dat je erbij bent, want deze ‘Space Cowboys’ staan klaar om je mee te nemen op een reis door de sterren van de muziek. Zien we jullie dan?

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Other Events

Organisator

De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium

Learn More

De Groene Zwaan

Get Directions

Entree

Gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *