De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium in De Rijp (NH)

Uitzwaai concert van De Andersons

Zaterdag22apr20:3020:30(GMT+02:00) Evenement is al geweestGeannuleerdCompletedUitzwaai concert van De AndersonsConcertReserverenEntree17,50 euro (inclusief alle kosten)

Details

De Andersons gaan verhuizen van Nederland naar hun geliefde Zweden en Anna en Roel geven hun afscheidsconcert in De Groene Zwaan. Dit unieke concert kan je op 22 april in De Rijp meebeleven! Dat is de allerlaatste in deze kleine serie.

Een blik terug en vooruit

Zweeds-Nederlands uitzwaaiconcert

Het mooiste, liefste, vurigste, uitdagendste, prikkelendste, ontroerendste en grappigste van 10 jaar De Andersons. Dit Zweeds-Nederlandse duo toert in 2023 precies 10 jaar door het land en wordt geprezen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld, die ze hartstochtelijk en humoristisch vertolken in voorstellingen vol muziek en prikkelende teksten. Naar aanleiding van hun laatste voorstelling ‘Een Mooiere Wereld’ schreef Frits Spits: “Als er één programma volle zalen verdient dan is het Een Mooiere Wereld van De Andersons. Zeldzaam mooi is dit, wonderschoon project.”

Na jarenlang toeren in Nederland is het tijd voor een nieuw avontuur: De Andersons gaan hun Zweedse roots achterna en vertrekken in de hoogtij van de lente in hun Volkswagenbus vol nieuwe dromen naar Zweden.

Maar dat doen ze niet voordat ze het publiek in hun lievelingsdorp De Rijp trakteren op de mooiste liederen die ze de afgelopen 10 jaar zongen, van henzelf en van anderen. Daarnaast blikken ze vast vooruit en krijg je een wervelend voorproefje van liederen die ze in Zweden zullen gaan brengen.

Deze avond worden De Andersons bijgestaan door de luisterrijke multi-snaarinstrumentalist Janos Koolen die als muzikant furore maakt in de theaters met artiesten als Frédérique Spigt, Sjors van der Panne en Fay Lovsky.

Na afloop van deze zinderende avond is er volop de gelegenheid om samen te proosten en te borrelen.

Kijk voor meer informatie over De Andersons op: www.deandersons.nl

Beluister De Andersons alvast hier: https://deandersons.nl/beeldengeluid

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Other Events

Organisator

De Groene Zwaan

Intiem theater en concertpodium

Learn More

De Groene Zwaan

Get Directions

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

17,50 euro (inclusief alle kosten)

Reserveren

Uitzwaaiconcert van De Andersons.

Kaarten zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *