november, 2020

20nov20:30UitverkochtMaaike en de MillennialsStand-up comedy20:30 ReserverenEntree:5 euro (inclusief alle kosten)

Details

De voorstelling is uitverkocht. Je kunt je nog wel op de reservelijst laten zetten.

Een gevarieerd avondvullend programma van vijf beginnende stand-up comedians.

De Groene Zwaan geeft beginnende artiesten graag de gelegenheid om podiumervaring op te doen. Nu is het de beurt aan een vijftal beginnende stand-up comedians die een avondvullend programma verzorgen op 20 november.

Over Maaike en de Millennials

Maaike en de Millennials is een stichting ter bevordering van de vermindering van het apenrotsgehalte binnen de Nederlandse stand-up comedy. In de Groene Zwaan treden voor u op: Djoni de Vos, Marie Koet, Mathilde Drooger, Frans Reichardt en Maaike Hop.

Over de Millennials

  • Djoni maakt grapjes. Soms ook op een podium
  • Marie studeert filosofie en schrijft sporadisch satirische artikelen voor De Speld. Sinds kort deelt ze haar grapjes ook op het podium! Ze vertelt over filosofie, over haar dating-leven over de manier waarop haar verwachtingen van het leven steeds naar beneden moeten worden bijgesteld.
  • Mathilde maakt grappen over de vreemde dingen in haar leven en om haar heen. Dingen die normaal lijken, maar dat helemaal niet zijn…
  • Frans is de lang verborgen gebleven parel in de comedykroon. Sommigen zeggen: “Had die oester maar dichtgelaten”. Anderen lopen met hem weg. Herstel: ván hem weg. Frans is verzot op vissticks en vrijwel perfect.

Over Maaike

Maaike laat anderen graag in háár kracht en op háár strepen staan en zegt daarvoor dan sorry. Het podium is de enige plek waar ze voor haar ongefundeerde, voortdurend wisselende mening uit durft te komen.

Tijd

20 november 2020, 20:30

Lokatie

De Groene Zwaan

Rechtestraat 12, De Rijp

Organisator

De Groene ZwaanIntiem theater en concertpodium Mobiel: +31644832537 info@degroenezwaan.nl

Kaarten reserveren

Reserveren

Entree

5 euro (inclusief alle kosten)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
Nieuwsbrief
Facebook
Facebook
Instagram
WhatsApp
X
X